03 september 2019

Vi ser Rocketman

Hemma idag igen med mycket jobb. Vi har köpt register på de största företagen inom vissa sektorer i alla europeiska länder och jag sitter och lägger till kontakter på Michis LinkedIn. Idag blev det fyra timmar stillasittande framför datorn. Väldigt bra med nya kontakter i Europa inför att den nya katalogen skall skickas ut. Hann också med lite läsning i en ny bok. Har snöat in lite på ett förlag som heter Sekwa - Cést quoi. Det är ett svenskt förlag som bara ger ut franska författare. Många bra böcker att hitta där! 


På kvällen blev det en stund framför den tv:n och vi såg Rocketman, filmen om Elton John. Bra men också väldigt sorglig. 


Anna skickade lite bilder och lägenheten blir bara mer och mer full med saker. Man kan dock se att väggar börjar byggas upp för att stänga igen badrum m.m.  



Hennes sovrum börjar likna en grotta och det går väl knappt att ta sig in, än mindre hämta saker i garderoberna... 



Enligt Anna skall dock mycket hända den här veckan med golv, väggar och kök. Det blir spännande att se. Känns om en lång följetong... Tur att de i alla fall verkar göra kvalitetsjobb med det som blir gjort!