07 januari 2019

Lunch med Jeanette och vi säger hejdå till Thomas och Kennet

Jeanette har varit här i Malaysia ett tag och det var så mysigt att vi hann träffa henne och Anders uppe på Langkawi. Nu blev det en egen tjejlunch. Det är alltid mycket att uppdatera och så roligt att ses! De senaste gångerna har vi tyvärr båda rest om varandra så tiden har blivit knapp, men vi trycker åtminstone alltid in en lunch.


På eftermiddagen var det dags att tillbringa lite tid på jobbet. Satte på datorn och pilen gick inte att röra. Bytte mus vilket inte hjälpte. Startade om datorn och fick bara fram en blå skärm. Gjorde en tredje omstart bara för att konstatera att datorn inte kunde starta alls. Andreas skruvade isär chassit och det var ju spännande att se hur det såg ut inuti, men han konstaterade att vi behöver en reparatör. Det blir till att packa ihop alla papper och ta med hem. Stannade ett tag och väntade in Åsa, Thomas och Josefin som hade väskorna på kontoret så att vi fick säga hejdå. Nu har vi bestämt att ses i sommar och inte låta det gå massor av år igen.


På kvällen var det dags att säga hejdå till även Kennet och Thomas. Det har varit en kort trip till Malaysia för dem med mycket jobb och trevliga middagar. Gissar att de kommer att sova gott på planet!


Fick just besked att det blåser i Sverige så planet från Amsterdam kommer att gå klockan 16 istället för 8 på morgonen. Lång väntan på Schipol...