21 juni 2011

Tjejträff hos Linda, 17 juni

Linda, som tidigare bodde i KL, hade idag bjudit hem fem tjejer som alla bott där tidigare. Eva och Elisabet bor hos henne några dagar, men idag kom även Gunilla, Lotta och jag.

Elisabet och Eva hade pratat så mycket om kräftorna de fick hemma hos oss häromkvällen, så det blev kräftor idag igen. Det kan man aldrig få för mycket av :) Det otroligt roligt att träffas igen. De flesta av oss har bott i KL många år, men nu är det bara Gunilla och jag som bor kvar. Elisabet bor i Beijing, Eva i Dallas och Linda och Lotta i Göteborg.

Det mysiga var att alla, utom Lotta, stannade och sov över. Det var precis som när man var liten. Gunilla och jag delade på en liten mysig friggebod på tomten. Nästa morgon var sval men solig, så vi kunde sitta ute och äta frukost.

Efter frukosten åkte jag hem till Anna, Fredrik och Cicci som varit själva en kväll. På vägen stannade jag till i affären Bagaren och Kocken och hittade där en parmesankvarn som jag letat efter ett tag. Tjejerna hade sedan en spadag hemma och Fredrik träffade sin kompis Elliott. På eftermiddagen träffade jag min kompis Åsa och körde sedan Anna, Fredrik och Elina till deras kompis Moas 18-årsmiddag. Som alltid fullt upp med att träffa vänner när man kommer hem och som alltid är det lika roligt!