30 november 2012

Middag hos Wännströms

Var idag iväg till Perfect Fusion för att kolla betalningen av våra möbler samt beställa lite kompletterande saker. Ett par liggstolar till, ett parasoll m.m. Jag undrade lite över den missade hörnenheten till vår ena grupp. Då visade det sig att den kommit häromdagen för leveransen var försenad. Något de vetat hela tiden men inte andats ett ord om till oss. Man blir lite trött ibland. Nu skall vi ju ha upp ett lass till så då får de väl även med Ambiance möbler som de haft stående hos sig en tid.

På kvällen skulle Fredrik ha middag hemma med lite tjejer och killar så Michi och jag fick gärna gå ut... Det slutade med middag med god laxpasta hemma hos Jeanette och Anders. Vi hade tagit med ett litet tangentbord Michi köpt i Shanghai som man kunde ha både till sin iPad och sin iPhone. Jeanette var lite nyfiken på det.


När Jeanette kokade pastan fick jag lära mig ett litet husmorsknep som jag skrattade gott åt. Rätt som det var när hon kokade pastan tog hon upp en liten bit och kastade mot kaklet på väggen. Jag undrade om hon blivit helt tokig! Då förklarade hon att om pastan glider ner så är den inte klar, men om den fastnar på väggen så är den färdigkokt. Det är aldrig försent att lära sig!!!



Var hemma igen framåt elvatiden då Fredriks gäster skulle gå hem efter en mat- och filmkväll. Somnade inte förrän efter tolv och det är dags att stiga upp 03.15 imorgon bitti. Fy vad hemskt!