26 juli 2022

Michi flyger till Spanien

Så var det dags för Michi att resa till Spanien. Han skall kolla om bilen är borta från vår parkering och fixa lås till poolen och lite andra saker. Sådant vi inte riktigt skulle hinna fixa under helgen när vi är där med gäster. Lite skönt för honom att få ett par dagar själv och det samma för mig. Fniss. Covid och jobb hemifrån har inneburit att man är tillsammans nästan hela tiden och vi som var vana vid ett liv med mycket affärsresor och annat kan behöva en liten stund av egen tid. Sedan är det lika roligt att ses igen.


Älskar den här skylten på Landvetter. Vet att jag har tagit kort på den tidigare, men det är så sann göteborgshumor. Bara bäst!


Efter diverse turer runt stan så kom jag ut till landet framåt halvfemtiden. Då blev det en kaffe, en liten bullbit vi hade kvar och en bok i soffan. Hela kvällen för mig själv. Nu skall här slappas.


Gjorde en lång att-göra-lista inför imorgon. Ska stänga till lite halvt på landet. Vi kommer ju tillbaka, men måste gå igenom kyl, kläder jag vill ha med till Spanien/London osv.


Anna och Fredrik med vänner var på pub och kollade damernas semi-final i fotboll. Fredriks lägenhetskompis Edward blev den lycklige vinnaren då England vann med 4-0.


Allt gick bra för Michi på resan. Han försökte också hitta en pub för att se fotbollen, men hittade ingen. Det blev till att köpa med middag hem och rigga i-Paden på balkongen. Det går ju bra när det är 27 grader ute på kvällen.