30 mars 2024

Till El Corte Ingles

Regnet öser ner och det finns inte mycket att göra här. Det fick bli projekt Michi som behöver nya snyggskor och en vårjacka. En tur till El Corte Ingles stod på programmet. Michi hittade jättesnygga skor där. Vi gick sedan över till Zaras herravdelning och där hittade vi en jacka också. Great success.



Michi blev sedan extra lycklig när vi nere i mataffären i El Corte Ingles hittade glas för Alhambraöl. Nu har vi fyra stycken och det är ju lagom. Han gillar att samla på lite ölglas. Vi var hemma lite för tidigt för att gå ut och äta middag. Michi hade handlat oliver och de är ju fantastiska här så det blev förrätt och avsnitt två i en serie från 2009 som meter Morden med bland annat Kjell Bergqvist.


Vi provade en ny restaurang idag som heter A-Typico. Det var bara vi och massor av spanjorer. Det borgar alltid för god mat. Väldigt trevlig personal och fantastisk mat. De rekommenderade, kom med förslag på vin och var väldigt proffsiga. Hit kommer vi att gå tillbaka! Dessutom låg det på fem minuters avstånd från där vi bor.



Fredrik och Anna fick påskägg från Totally Swedish och uppenbarligen har det sparats till påsk. Fick bilden från Fredrik.



Det är alltid roligt att prova nya ställen och just det är vi ju faktiskt rätt bra på att göra. När man sedan får gäster så har vi ett lite bredare utbud att välja ifrån. Restaurangen ikväll var så full så de rekommenderade oss att boka bord nästa gång.