02 juni 2023

Äntligen en dag i huset

Började morgonen med att fota av vår blandare och duschstång som båda gett sig. Ringde sedan rörmokaren Martin för att få hit honom och fixa det någon dag. Döm om min förvåning när han var i Lerum och just avslutade ett jobb. Tio minuter senare stod han utanför vår dörr. Han har nu lovat införhandla ny blandare och stång och fixa det i nästa vecka. Helt fantastiskt!!!


"Äntligen" hade jag en dag hemma för att börja städa huset. Började med vårt sovrum där alla kuddar och täcken åkte in i tvättmaskinen. Gick till och med igenom lådorna i mitt nattygsbord. Så trött på allt gammalt skräp man samlat på sig.


Denna gång blev jag helt varm i hjärtat. Hittade en bok Anna gjort om Ilen, sin mjukiskanin hon fick av mamma när hon föddes. Hon skrev den när hon började första klass.





Han ligger uppe på en hylla i Maidenhead på lagom avstånd från Pluto som fick tag i honom en gång. Ilen kommer nog alltid att hänga med.


Helene hade hjälpt mig att hämta ut några böcker från Akademibokhandeln i Lerum. Nu ska vi försöka hitta lite goda och nyttigare recept så man krymper något till Annas och Eriks bröllop.


Pappa kom på kvällen och vi hade äntligen köpt havskräftor. Hur gott är det inte???


Eriks svensexa startade med en kväll i Edinburgh och idag flyttade de till det här huset. Sexton killar är med och ikväll kommer en kock och lagar middag till dem alla och de stannar här. Imorgon blir det lite annat på stan som paintball och whiskyprovning. Allt planerat av Fredrik och Thijs, en av Eriks bröder.

Det ska bli spännande att höra om hur de haft det. Just nu är det total radiotystnad...