22 december 2016

Frissan och matlagning

Idag var det dags att sätta fart med matlagningen inför julen. När jag gick upp i morse blev det köttbullar som stod först på dagordningen.




När köttbullarna var färdigstekta var det dags att gå till frissan och fixa lite slingor och klippning. Håret blir alltid så otroligt lockigt när Jildis har fixat med det.


Barnen hade en bil in till stan och Michi hade en till jobbet så jag hade promenerat ner till Lerum. Pappa var snäll och kom och hämtade mig och fick lite fika hemma hos oss som tack.




Anna och Fredrik var inne i stan och hälsade först på farmor och sedan farfar. Fullt program.




På kvällen var jag nere på Arctis vid Vattenpalatset och gick på zumba med en gammal klasskamrat. Riktigt bra pass. När jag kom hem var det dags att koka skinkan.



Anna stod för middagen ikväll och gjorde jättegod lax med saffranssås. Vi hann slå in mycket paket också så nu börjar vi känna oss hyfsat klara.




Mysmiddag med familjen på kvällen. Vi har inte varit så jättesociala med kompisar denna gång. Det har varit så kul att bara ha tid att umgås och prata med barnen. Nu var det ju fem månader sedan sist så det är så mycket man vill ta igen. Roligt att alla fyra prioriterar dessa stunder tillsammans!