18 januari 2022

Leverans av nya sänger och middag med gammal KL-bekant

Här kommer ett par nya badrumsfoton. Detta är från badrummet som hänger ihop med det stora sovrummet på nedervåningen. Kändes väldigt omodernt.

Här blev det nytt kakel och ny inredning. Så nöjda. Gillar verkligen fiskbensgolvet.
Tog ett morgonfoto ut över Medelhavet. Det är ju rätt så fint!


På förmiddagen skruvade Michi isär vår säng däruppe och vi bar ner den i delar till sovrummet där nere.

Nu får alla våra gäster en riktig dubbelsäng att sova i, istället för en på 140 cm.


Sängen som stod där nere lade jag ut till försäljning i de olika svenskgrupperna här och det tog nog en kvart bara innan dem var såld. Så skönt!


Vid ett-tiden kom så vår nya säng. Nu kommer vi att sova som prinsar och prinsessor. Den får räcka livet ut.


När allt var klart med sängarna åkte vi till det stora shoppingcentret här, La Canada. Michi behövde handla lite. Han trodde han hade fulla lager med kläder här, men det gapade tomt överallt. Jag kom hem med ett par lättlästa spanskaböcker och ett par kavajer från Zaras rea.


När vi kom hem igen gick jag över till King Cotton och kom hem med ett par kassar med handdukar och sängkläder i fin kvalitet.



Under tiden hade Michi pusslat ihop det höj- och sänkbara skrivbordet och hurtsen till det.


Det är väldigt roligt med Facebookgruppen jag gjorde med våra vänner från KL. Idag fick vi ett telefonsamtal från Ola som sett att vi var på plats. Vi bjöd över honom hem till oss för att sedan gå ut på middag.


Vi åkte ner till Kala Kalua för att äta. På internet stod det att det var stängt igår, men öppet idag. Kolsvart när vi kom fram. En skylt på dörren visade att de inte öppnar förrän den 1 februari. Vi åkte tillbaka till våra kvarter och skulle gå till vår kvartersfavorit. Också stängd. Vad är detta? Tydligen tar många semester i januari innan turisterna börjar strömma till igen. Efter lite promenad in mot centrum kom vi till El Candil som var öppet. Alfonso kom glädjestrålande fram och hälsade och när vi gick blev vi omfamnade igen. Så mysigt! Väldigt roligt att träffa Ola. På torsdag skall vi hem till honom och se hans och Helens lägenhet i Estepona, 15 kilometer härifrån.