23 maj 2019

Jag fyller år

Vaknade av att min käre man väckte mig med ett paket i form av en fin handväska. Gissar att han kan ha fått ett tips av någon... Väldigt roligt!! Han stack sedan iväg till jobbet. Jag gick till Verve Suites igen och fotade allt som blivit förstört då vi måste skriva ett brev med våra krav. Inte i pengar men över vad som skall åtgärdas.


Satte ihop en pärm med plastfickor till Michi också med alla hans biljetter för i sommar. Det blev många sidor att fylla!




Rätt som det var dök Thelma upp med en blomsterbukett hon hade varit iväg och köpt. Hon är ju för söt!



Vid tolvtiden bar det av in till stan för att äta lunch med Pia som inte kunde följa med ikväll.



När jag kom hem så hade fler blommor levererats. Då var det Anna och Fredrik som skickat en jättefin bukett också!






På kvällen var det dags för en rolig middag. Vi skulle till Elements där de nu har ett tema som de kallar Le Petit Chef. De kör en animerad film på och runt tallriken så att man ser hur maten kunde ha blivit till. Jag har lagt upp på Facebook för här kan jag ju inte lägga film.



En liten kock sprang omkring och fiskade och fångade hummer m.m. som han släpade upp på tallriken och fixade till. Så sött!





Emma och Andreas var med oss till middagen. Roligt!



Kocken är från en Michelinrestaurang så maten var hur god som helst. När vi var klara blev det lite foton utanför också. När man fyller 55 så blir man pensionär i Malaysia och nu får jag bland annat pensionärsrabatt på bio. Känns ju heeeeeelt galet!





Anna skickade lite nya foton och nu är väggen mellan köket och vardagsrummet ner. Wow vilken skillnad det kommer att bli!




Så otroligt mycket skräp det blir!




Fredrik hade sin sista tenta idag och tydligen var den väldigt svår. Alla var lite molokna när de gick ut, vilket väl inte var känslan de ville ha så efter sista tentan. Kursen de gått nu gavs tydligen tidigare på doktorsnivå och nu fick de den som "undergraduates". Tufft! Nu är det över i alla fall och det är väl några dagar som kommer att gå åt till att ta ikapp all förlorad sömn!