25 oktober 2017

Till London och barnen

Pappa var snäll och skjutsade mig till Landvetter nu på förmiddagen. Mitt flyg till London var med KLM och första flyget gick vid 12. När jag lämnade Landvetter så regnade det för fullt och det kändes rätt skönt att åka vidare till nästa ställe.



Landade i Amsterdam vid 13.40 och en timme senare gick mitt flyg till London. Givetvis var min väska inte med när jag väntade vid bagagebandet på Heathrow. Fick då höra att man måste minst ha 90 minuter i Amsterdam. Tidigare har jag hört 40... Då borde det ju komma upp en varning när man bokar kan man tycka. Som tur var kunde de i alla fall se att väskan var på nästa plan så en timme senare kom min gula väska. Så skönt. Sist tog det tre dagar att få den när den var borta, så det kändes tryggare att vänta och ta den själv.



Tog tåget till Paddington och sedan taxi bort till Fredrik. Han bor verkligen precis vid Baker Street station. Första porten! Det var första gången jag såg lägenheten han delar med Victor och Edward. Layouten var lite knepig, mycket yta gick åt i en lång korridor, men den var fin i övrigt. Bättre nu med tre sovrum som var i princip lika stora och tre badrum. Fredrik hade dessutom förhandlat in att de skulle riva ut heltäckningsmattorna i alla sovrum och lägga in trägolv. Känns ju betydligt fräschare!

Vid halvåttatiden promenerade Fredrik och jag till Monkey and Me, en thairestaurang, där vi mötte Anna, Victoria och Kari, Victorias mamma. Första gången jag träffade henne och hon var jättetrevlig. Vi satt alla och pratade i munnen på varandra och det var väldigt lättsamt. När middagen var över gick Anna hem. Hon måste upp fem på morgonen för att hinna till jobbet så det är tufft. Fredrik och jag gick vidare till en pub som han ville testa och det blev en liten kvällsöl och mycket prat. Jag har oftast haft väldigt mycket tid med Anna, så det det är roligt ibland att ha egentid även med Fredrik. Det blir prat om lite andra saker än annars.