04 februari 2023

Fredrik hälsar på

Pluto vaknade och ville gå ut på promenad halvåtta så det var ju helt ok. Han är helt överlycklig när han får komma ut och fortfarande så valpigt skuttig.


Det var lite kyligt i sovrummet och även där uppe. När vi sätter värmen på 20 grader så brukar även temperaturen ligga där. Idag var det kallare i rummen så jag kollade vår värmeberedare och den hade lagt av. Inte bra! 


Vi fick hålla oss varma genom att leka med Pluto...


Han är så söt där han ligger och gosar med sin lilla räv.


Vi fick tag i en "emergency plumber". Det var inte billigt, men det var ju värt hur mycket som helst. Killen som kom var riktigt bra och nu har vi hans nummer så att han kan göra service varje år eventuellt. Han visste ju vad han gjorde!


Vid lunch blev det en långpromenad genom skogen och bort till Bray där vi åt lunch på The Crown.


Själva puben/restaurangen är från 1500-talet. Det är rätt häftigt med England hur gamla många byggnader är.


Vid tretiden kom Fredrik och Michi och han försvann till O´Neills för att kolla match mellan Manchester Unitade och Chrystal Palace. Jag mötte dem efter halva tiden och sedan gick vi hem till oss. Fredrik och Pluto har alltid väldigt kul tillsammans och det blir mycket bus. Vi avslutade kvällen på en turkisk restaurang här i Maidenhead innan Fredrik åkte tillbaka för att träffa sina vänner.


Vi kollade lite skidor under dagen också. Alltid spännande att följa.


Anna och Erik hade det bra i Canterbury. Idag besökte de vingården Gusbourne som är en av de största vingårdarna som gör mousserande vin i England. Tydligen har Tattinger börjat köpa upp mark här då det börjar bli för varmt i Champagne och England har perfekta förhållande i detta distrikt. Spännande!


Det blev champagneprovning och trerätters lunch.


Roligt att kunna hjälpa till så att de kan komma iväg en helg utan att behöva använda hunddagiset.