22 november 2022

Zumba och jobb. Michi till tandläkaren

Dagen tillbringades på kontoret och då blir det inte så mycket foton tagna. Såg på Facebook att ambassaden bjuder in till Luciafirande igen. Äntligen har vi fått tillbaka en ambassadör som ser om svenskarna lite. Underbart!


Vi lämnade kontoret lite tidigare då Michi skulle tillbaka till tandläkaren för fortsättning. Idag drogs den sista lilla mjölktanden ut och han fick titanskruvar inborrade i underkäken. Han ser lika glad ut varje gång - helt beundransvärt! Sköterskorna verkar tycka att det är lika kul att vara med på foton varje gång.


Anna flög till Barcelona för jobbet idag och hade världens drama på flygplanet. En passagerare var otrevlig mot flygvärdinnorna och började spotta på andra passagerare. Så här går det då. Poliser stormade in, tryckte ner honom och släpade ut honom ur planet. Vilken start på resan.


Hemma blev det en chockartad fotbollsmatch då Argentina förlorade mot Saudiarabien i första matchen. Argentina är ju i princip tippade som vinnare så det här var ju inte så bra. Michi som fick en tröja av Fredrik och Lucy får hoppas på att det går bättre så att han kan använda den längre fram.


Nu lär det bli mycket fotboll framöver. Holland klarade sig bra i sin första match i alla fall. Vi har många lag vi kan heja på!