31 maj 2021

Vi firar Manon

Startade morgonen med en tur till RHB. Vi väntar på pengar från Sverigekontoret och nu har det gått två veckor. Tur att jag inte har några stora utlägg förrän om några veckor. Jag var där tio minuter innan de öppnade och det var redan lång kö. Med nio personer framför mig tog det 50 minuter att få komma in.


Från RHB bar det av till kontoret för att berätta för våra anställda vad som gäller den närmaste tiden. Alla fick vara noggranna att ta med allt hem som de behöver för de närmaste två veckorna. Vidare till Ikea som stänger imorgon för att fixa de sista sakerna till lägenheten i Verve Suites. Har aldrig sett Ikea så tomt.


På kvällen smög vi hem till familjen Schipper som flyttat från sin lägenhet till Signature alldeles brevid oss. På fredag åker de till Europa. Manon har precis tagit studenten och vi ville uppvakta henne. För första gången lät vi oss smugglas in till någon så att vi kunde ses och ta farväl. De hyrde en lägenhet så vi blev bjudna på lite mat.



Vi uppvaktade Manon med en liten champagneflaska och ett par örhängen från Swarovskis.


Vi gick hem strax efter tio efter att ha varit där i knappt två timmar. I morgon börjar strängare regler så vi tyckte det var bäst att komma hem i tid. Nu får vi se när vi kan träffas nästa gång, och var.


Så tråkigt när vänner lämnar och man inte vet när man kan ses normalt igen. Det var roligt att vi hann ses en liten stund i alla fall.


Vi stannade uppe och såg tyvärr när Danmark åkte ur VM. Sverigematchen var för sent på kvällen, men med tanke på hur det gick var det ju lika bra att vi sov. Ingen rolig historia.