20 augusti 2012

Klassträff i Lerum

Ikväll. söndag, var det dags för klassträff med klass 9 F för tredje året i rad. Förra året kunde jag inte gå, men var med för två år sedan. Det låter ju som att vi träffas väldigt ofta, men nu har det blivit en tradition och det är riktigt roligt. I år var vi hemma hos Ola Rapphed. Vi var 8 klasskamrater och vår fröken Lillemor som vi hade i trean. Hon såg nästan ut att vara jämgammal med oss, så snygg fortfarande! På bilden nedan är det Charlotte Thorell, Lillemor Bilén, Tony Ekström och Björn Fjälldahl.


Här är Anna-Carin Lindberg (Hermansson) och Magnus Karemyr, som var med för första gången.


Mats Sjöholm var lika galen som alltid och fick oss att gapskratta under hela kvällen. Helt underbart!


Tony, som haft klassträffen hos sig de senaste två året, grillade sina små köttfärskorvar länge och väl och blev lite retad för att det tog sådan tid. När vi sedan fick smaka hur goda de var, blev vi snälla igen :)


Björn med kvällens värd, Ola Rapphed som var sig väldigt lik!


Vi träffades redan fyra på eftermiddagen och jag var inte hemma förrän vid halvett så det var väl gott betyg. Det är redan bestämt att nästa klassträff blir hemma hos Mats - eller snarare i hans föräldrahem. Ola och Tony skall försöka jaga rätt på alla killar i klassen och Lotta och jag skall hitta tjejerna. Lite krångligt ibland när många gift sig och bytt namn, men det verkar som redan de flesta fanns med på Olas och Lottas listor igår. Verkligen en supertrevlig eftermiddag och kväll!!!