24 februari 2022

Låssmed i Almaspuri

Morgonen startade med ännu ett möte i Almaspuri. Denna dag träffade jag en låssmed. Hon hade med massor av smarta lösningar och jag kommer att få bilder och en offert i morgon. När vi var klara åkte jag iväg till Big Bath i Puchong för att kolla mer saker till lägenheten. Hittade två speglar som blev dagens skörd. de har bakgrundsbelysning samt belysning på spegeln. Dessa skall sättas upp i vårt badrum och badrum nummer två. Gästtoaletten behöver en liten spegel så den får komma senare. Det tar 2-3 veckor att få dem för de skall vara på andra hållet, liggande.


Fortsatte vidare till Ikea för att titta på hyllor/badrumsskåp. Det här grå var rätt så fint för handdukar och lite annat i vårt badrum. Får tänka över det lite och mäta igen.


Tittade även på Pax till gästtoaletten där vi behöver någon form av städskåp.


I "Thelmas badrum" eller badrum två behöver vi också ett badrumsskåp men lite smalare. Serien Godmorgon hade några bra varianter. Får kolla färg också.


Såg kartor på Flightradar idag där luftrummet över Ukraina är helt tomt. Vad är det som händer med vår värld?


Michi och jag avslutade kvällen med styrketräning och sedan middag med våra vänner Peter och Joanne. Känns viktigt att ta hand om varandra och alla har ett beov av att prata nu...