13 december 2015

Fotboll och Winter Wonderland

Anna behövde jobba lite på morgonen och Fredrik hade också lite för sig så Michi och jag tog en promenad ner på stan. Det tar bara tio minuter att promenera bort till Oxford Street. Michi hade som mål att hitta en jultröja på Primark och det gjorde vi. En röd med ett stort renhuvud och en garnboll till nos. Helt galen! Vi stannade också och tog en pepparkakskaffe på Starbucks.




Det var en lite ruggig dag ute på Oxford Street.




Anna och Fredrik hade sedan kommit på den bästa julklappen till Michi. Fredrik sade att han skulle ta med Michi ut på en barrunda klockan två för de skojar alltid om att Michi vill dricka öl när han är i London och nu var det dags för sonen att visa vad han hittat. De åkte iväg ut mot Tottenhams arena, White Heart Lane. Michi undrade om de verkligen skulle gå på en pub så nära stadion eftersom de ofta stänger när det är match om det blir bråk. Då halade Fredrik fram två biljetter till matchen och Michi blev överlycklig! Han har så länge velat gå på en match där!!!




Anna behövde fixa lite julklappar så vi traskade iväg mot stan. Nära Marylebone High Street stannade vi på La Fromagerie för att äta lite lunch och de hade ostfondue. Mums!




På väg vidare mot Oxford Street senare visade Anna mig världens minsta gränd. Man skulle kunna passera den utan att märka det, St Christophers Place. Väl inne vidgade den sig och var jättemysig med affärer och restauranger på bägge sidor.



På kvällen strålade vi alla samman hemma hos Anna och hade lite julklappsutdelning eftersom Fredrik inte är hemma på julen i år. Därefter promenerade vi bort till Hyde Park för ett besök på Winter Wonderland.




Det är lite som jul på Liseberg och sedan har de en Bavarian Village med liveband och öl samt tyska korvar. Michi var i sjunde himlen :)



Vi åkte sedan bort och träffade Annas kompis Julie och hennes syster. Julie kommer med till Malaysia till nyår så det var roligt att träffa henne lite innan.




Det har verkigen varit en dag fylld med mängder med aktiviteter för oss alla. Vi somnade sött hemma hos Anna. Imorgon är det dags att packa ihop oss igen.