09 november 2014

Fotbollsmatch på Garden

Söndagfrukosten blev denna gång på La Casa. De hade mycket att välja på. Tyvärr är det en halal-restaurant så det finns inget riktigt bacon. Michi tog en köttfärsröra med ägg och jag tog en omelett med kalkonbacon.



Förmiddagen tillbringades i poolen. Michi, Hasse, Johan och Marika gick och jag simmade och sedan stannade vi och solade lite. Alltför sällan man gör detta! På eftermiddagen traskade vi iväg till Garden International School för att se Fredrik och Daniel spela match. Deras lag har nu gått upp i högsta ligan och det är tufft spel.


Laget vann med 7-0 så det har varit en bra start på ligan. Motståndarlaget spelade dock fult och Fredrik fick en ordentlig tackling vid ett par gånger så han bara flög. En spelare hotade honom med att bryta hans ben tre gånger under matchen. Mogna killar!! 


Fredrik med nr 16 och Daniel med nr 33 ställde upp på lite foto. De är sponsrade av Sid´s Pub - känns väl inte så där jättesportigt :)


Kevin, som var en jätteduktig och lovande tennisjunior i Sverige, har nu gjort come back i Malaysia då han ställde upp i en turnering. Han gick rakt igenom sin grupp och vann alla matcher. När han till slut var uppe i kvartsfinal hade de satt honom mot den kille som vunnit turneringen de tre senaste åren och då förlorade han efter en tuff match. Tror det kan ha gett mersmak...


Det blev senare middag med Jessika och Ingvar på en italiensk restaurang uppe i Plaza Damas. Den är pytteliten, men har en italiensk kock som kan sin sak!


Dags att vila lite och ladda för en ny vecka.