18 januari 2013

Swedish House Maffia

Började morgonen med att nästan försova mig till Sweas första styrelsemöte som skulle vara hemma hos oss. Hann dock klart med allt innan alla började komma. Fredrik skulle ha sin filmvisning klockan ett på eftermiddagen, men precis när vi börjat vårt möte kom han nerrusande och hade kommit på att han sett fel och att han skulle börja 10.40. Det blev till att agera formel ett-förare och snabbt få honom till skolan medan han skrev klart det sista på arbetet i bilen.

Medan jag hade möte hjälpte Thelma till att åka in till Istana hotell för att hämta Andreas handduk och badbyxor som han glömde i Taman Negara. Nu hade skickats ner med båt och buss och vi får ta med dem till sommaren när vi åker hem.

Toyotan har nu varit inlämnad på service i åtta dagar istället för de fyra det var tal om, men nu var den äntligen klar och jag kunde åka och hämta den. En sak till avklarad. Stannade på vägen hem på kontoret där vi hade möte med Raymond om att skaffa visum till den nya personalen. Mycket att fixa och inte alltid lätt.

På kvällen var det så dags för konsert med Swedish House Maffia ute i Sunway Lagoon. En riktigt bra konsert och vi träffade många av våra svenska vänner där. Fredrik gick med sina kompisar och hade gett Anna en biljett i julklapp/födelsedagspresent så hon var där med några kompisar också. Michis kompis från Sir Lanka, Thivanka, hade ordnat biljetter till sig, Pattu och Michi, men fick i sista sekunden åka på affärsresa till Kambodja. Lucky me! Nu fick jag helt plötsligt en biljett också. Även Pattus dotter Nina var med.


Tror höjdpunkten var när Swedish House Maffia sade: Igår var vi i Singapore, men stämningen är bättre i Malaysia. 20,000 malaysier jublade för är det något de älskar så är det att vara bättre än Singapore :)


Vi lyckades hitta våra tjejer när konserten var slut och det tog rätt lång tid att ta sig till bilen. När vi väl kom fram ville den inte starta. Det luktade inte ens bensin fastän Michi gasade hur mycket som helst och han drog slutsatsen att det var fel på anslutningen till bränslepumpen. Kul när vi hämtat den från service idag!!!
  

Vi fick ringt bärgare och Michi stannade kvar för att invänta honom medan vi andra tog taxi hem. Vid halvfyra dök Michi upp. Då var bilen fortfarande kvar i garaget för bärgningsbilen hade varit för stor för att komma ner och få upp vår bil. Michi hade i alla fall lämnat bilnyckeln så de skulle fixa det imorgon bitti utan att vi behövde åka dit i alla fall. Fantastiskt att ha bilen på service, men hur många gånger har vi inte behövt åka dit igen någon dag senare för att de glömt att sätta ihop allt korrekt...