20 maj 2023

Lindells på besök

Det är så roligt när man får besök av vänner man inte har sett på länge, och ännu roligare när det känns som om man sågs igår. Idag fick vi besök av Karin och Robert Lindell och deras son Tobias. Tobias bor i London sedan knappt ett år och nu var föräldrarna och hälsade på. Så kul att de hörde av sig och ville komma ut till oss i Maidenhead. Michi och jag mötte dem på tågstationen. Det måsta ha varit årets varmaste dag. Vi tog en promenad in via vår High Street och tog en öl i värmen innan vi gick hemåt.



Vi gick sedan hem till oss och fixade i ordning lite lunch. Nu kunde vi äntligen få smaka på korven vi gjorde igår. Den fick högt betyg!! Först framåt femtiden åkte Lindells tillbaka till London då de bokat middag på stan.


Efter deras middag mötte Fredrik upp inne i stan och hade bokat in dem alla på en cocktailbar. Roligt att de hann träffas också.


Tyvärr kunde de inte träffa Anna och Erik eftersom de är på bröllop i Sverige den här helgen. Linda, en av Annas första kompisar i Kuala Lumpur gifte sig med sin Benjamin. Alla tjejerna från den svenska gruppen var på plats: Sandra, Anna, Linda, Cissi och Thea. Så kul att de håller kontakten fortfarande efter tjugo år.


Michi och jag gick iväg och provade El Cerdo, en tapasrestaurang som öppnat här i Maidenhead. Den har varit fullbokad varje dag, men ikväll lyckades vi få ett bord. Extra plus för spansktalande personal!



El Cerdo betyder ju grisen eller svinet och de hade dekorerat för fullt i enlighet med namnet. Väldigt god mat!