28 juni 2022

Heldag i Lerum

Så fantastiskt härligt att kunna gå in i bokhandeln och botanisera och läsa böcker "på riktigt". Med en sjuk make hemma så går det ju nästan åt en bok om dagen...


Tog mig ett varv runt huset och kollade skicket idag. Vi funderar på att måla om det. Egentligen är själva huset fortfarande ok, men vindskivor och fönsterfoder skulle behöva en uppryckning. Nu vet vi hur det ser ut i alla fall. Det kan vara skönt att göra allt på en gång - lättare att komma ihåg.


På eftermiddagen blev det en tur till landet och tillbaka. Vi tänkte ju vara i Lerum en natt, men nu blir vi nog här så länge Michi är dålig. Det var bara att åka ut och hämta jobbsaker och diverse medikamenter. Tvätten hängde ute, men Rörtången hade klarat sig från regn. Här i Lerum vräkte det ner i natt. Fick passat på att vattna alla våra blomsterlådor så de klarar sig.


Fredrik och Lucy fortsatte sin resa idag och kom fram till Amsterdam där de nu stannar ett par nätter. Bilen är inlämnad och det blir tåg till London på torsdag.


Det blev en lugn och tidig kväll. Det känns ändå som om Michi var lite piggare idag. De tre sprutorna gör säkert sitt till så att man inte blir lika sjuk som man skulle blivit annars. Rätt mysigt att vara i Lerum faktiskt. Får väl ta mig an min årliga syssla - grusgången.