17 april 2014

Påsklunch med Swea och gymsaker till Langkawi

Den årliga påsklunchen med Swea är en av årets höjdpunkter. Alla tar med sig något och sedan blir det en jättestor buffé. Vi blev nog 26 personer idag så det var mycket mat!



Vi fick också besök av ett par långväga gäster. Charlotte som bodde här tidigare och även var ordförande i Swea var nu i KL med sin man och Linda B hade precis kommit också.




Var ju bara tvungen att ta lite påskmust. Är man nostalgisk, eller...



Ulrika hade hyrt in bord och stolar så att alla skulle få plats. Det är bra när man bor i lägenhet för det finns alltid saker att hyra.



Ulrika hade påskpyntat överallt och det var väldigt fint. De har sedan ett litet tag flyttat till en ny lägenhet som var helt otroligt fräck med fantastisk utsikt!



Har har vi ett gäng glada tjejer som försett sig med god påskmat.



Ulrika Hillin hade till och med bakat en påsktårta och Anna-Karin hade gjort de goda efterrätterna bakom. En tjej, Malin S, hade till och med egenhändigt gjort korv med sig. Extrapoäng för det!!! Jag hade med en del halsband och armband då både Ulrika och Ann-Charlotte ville titta på några saker. Det blev rusning och jag fick sålt riktigt mycket plus fick beställningar på rätt många armband så på kvällen blev det full produktion. Kul!



Michi och jag stod i tät kontakt hela dagen då gymsakerna förhoppningsvis skulle levereras idag. Man kan ju aldrig vara 100 % säker i detta land. Fick till slut ett telefonsamtal från Fitness Concept i Penang som fått ordern via KL att leverera till oss. De hade ordnat en transportör som var under all kritik. Vi fick telefonnumret till chauffören när vi hörde att allt kommit fram till ön i alla fall. Vid frågan när han skulle leverera så kunde han inte svara på det utan sade bara - senare. Lät som om han låg och sov... Detta innebar ju att Michi och Mats inte kunde ta sig någonstans utan fick sitta vid huset och vänta.



Till slut dök han upp - med en hjälpare och ingen vagn att dra sakerna på. Om vi säger att ett löpband väger cirka 200 kg så var väl kanske inte det så otroligt smart. Michi kom i alla fall på att de kunde använda en skottkärra och på så sätt lyckades de i alla fall få allt bort till gymmet. Fitness Concept hade sagt att varje maskin måste ligga på rätt plats så att teknikern, som förhoppningsvis kommer imorgon, bara kunde fixa iordning dem. Michi ringde dem och sade att detta var omöjligt då transportören varken hade folk eller vagn med sig och Fitness Concept sade bara att det inte var deras problem. Med tanke på att de köpt transporten så var det kanske ändå det. De ville först att vi skulle fixa transporten och det vägrade vi. Vi ville ha levererat ända fram och det var väl en evinnerlig tur!!! Det enda Michi kunde lägga ut var mattorna som maskinerna ska stå på...



Skönt att allt i alla fall har kommit. Fredrik och jag hoppas nu att allt skall vara klart när vi kommer upp :)