25 november 2021

Framme i Maidenhead

Det var skönt att landa i Amsterdam och det längsta benet av resan var klart. Michi sprang entusiastiskt in i godisaffären och handlade lite lakrits och annat gott.


Som alltid numera så fick vi gå till gate D8. När man skall till England så måste man gå dit och få alla papper godkända. För första gången fick vi visa våra malaysiska covidcertifikat och de fungerade alldeles utmärkt. Så blev det nästan tre timmar i loungen innan det var dags för nästa flyg.


Anna var gullig och kom och hämtade oss på flygplatsen och väl hemma kom Erik över också.


Mysigt att vara tillbaka här igen. Nu har vi gardiner överallt. Och dörrar till toaletterna. Det kommer hända lite mer spännande saker här efterhand denna gång också.


Vi var över hos Anna och Erik och fick hälsa på den här galningen. Han är som en tonåring just nu. Slänger runt och är alldeles vild.


Men han kan ju också ligga så här. Då är han ju väldigt söt.


Anna hade sin kompis Sophie Ritter på besök och körde henne till flygplatsen efter det att vi hunnit ta en fika tillsammans. Senare på kvällen gick Erik och Michi till gymmet och Anna fixade lite middag. När klockan var tio var vi helt slut. Det motsvarar ju sex på morgonen i Malaysia. Somnade väldigt fort när vi kom hem kan man ju säga :)