14 april 2014

Michi hemma igen!!

Så var han tillbaka! Michi hade inte berättat för Mats att han hade bokat samma flyg hit så det blev ju en kul överraskning. Michi och Mats har känt varandra sedan de var 5-6 år, så det är riktigt roligt att ha Mats hos oss en vecka!


Självklart blev det genast en hård match mellan Fredrik och Michi i biljard efter nästan tre veckors uppehåll. Det är ju dock så att det är den yngre generationen som kammar hem de flesta vinsterna nu...


Michi kom tillbaka helt tomhänt. Planet från Göteborg hade varit en dryg timme försenat. Väl i Amsterdam hade han tjugo minuter på sig att byta plan och man skall egentligen vara vid planet till KL nästan en timme innan. Mats reste iväg med ett tidigare plan från Göteborg så han var på plats. Som tur var så var det ett tiotal personer till på samma flight som Michi som också skulle till KL, så KLM höll planet för dem. Det blev en språngmatch bort - konstigt att de inte hämtade passagerana när det var så bråttom. De har ju små bilar... Bagaget klarade de dock inte på dessa tjugo minuter utan det kommer med KLM-planet som går imorgon istället. Michi reste ju ändå hem så han har ju allt han behöver här. Vi övriga får vänta ett dygn på böcker, visitkort och lite godsaker som fanns i väskan.