06 augusti 2016

Hemma i KL igen - provar ny restaurang, Naughty Nuris

Så var vi äntligen framme i KL. Vi har prioritytaggar på våra väskor men ändå kommer de oftast väldigt sent. Man undrar hur det fungerar?


Det var skönt att se Sri Hartamas igen. Nu är den långa resan slut för denna gång. Dags att packa upp fyra väskor. Thelma och hennes dotter Maureen, som är här och hälsar på, var hemma i lägenheten, men lämnade oss för att åka in till stan.


Något sega traskade vi ut efter ett par timmar för att äta lite middag. Dags att prova ett nytt ställe: Naughty Nuri´s. De är kända för sina fantastiska revben och vi kunde bara instämma - de var fantastiska.


Det hade också öppnat en ny bar ovanför Chapter One som vi inte provat, Hoopla Lounge. De hade en liten balkong så man kunde sitta ute. Supertrevligt!


Vi skymtade också två nya restauranger: Tori Doki - ett japanskt ställe samt Lobsters and Steaks. Mycket nytt att prova. Vi får arbeta oss runt torget helt enkelt!


Fredrik skickade en bild från Saudi Supercup. Två lag som heter i princip samma, Al-Ahli och Alhilal, skall mötas på måndag och Fredrik skall jobba där som flaggbärare när matchen börjar. Han har varit där och tränat i dag och det blir mer träning i morgon innan matchen på måndag. Lite ovanliga jobb de kan få genom Lola Events.


Framåt tolvtiden var det dags att gå och lägga sig, även om klockan bara var sex i Sverige på kvällen. Det är bara att ställa in sig på några halvbra sovnätter. Tur det är OS :)