04 november 2016

Till stan igen

Började dagen med en kaffemorgon inne på stan. Tre nya tjejer skulle komma och ville gå med i Swea så det var lika bra att gå och samla in pengarna för medlemsavgifterna. Dessutom var det längesedan jag var inne i stan. Passade på att gå runt lite i Pavillion för att kika lite plus gå till affären där vi köpte våra gymsaker. Vårt batteri till roddmaskinen har tagit slut, men fick nu bild på vad vi behöver.


Var sedan på Verve Suites där vi fått så hög vattenräkning på en lägenhet. Hade fixat en rörmokare som gick igenom hela lägenheten, men allt var ok. Verkar vara något fel på mätaren. En timmes undersökning kostade hela 30 rm, dvs 60 kronor. Helt ok!


På kvällen åt vi middag hemma, men hade blivit medbjudna av familjen Franzén igen då deras Lina fyller år den 7:e. Markus på jobbet fyllde år i dag så det blev två födelsedagsbarn att fira.



De åt middag på Prego så vi kom dit lagom till de var klara. Efteråt åkte vi vidare till TREC där vi hittade en ny jättetrevlig vinbar. Man kunde gå in som i en affär och plocka vad man ville ha och sedan serverades utomhus.


Alla på jobbet var med utom Carl och Andreas så vi var hela nio personer.


Det blev en jättetrevlig kväll, men när klockan var drygt ett och den yngre delen av gänget ville gå ut och dansa så tackade vi för oss och åkte hem. Undrar när de kom hem..?