02 juni 2015

Dags för Anna och pappa att lämna KL för denna gången

Pappa och jag tog en tur ner till KLCC idag. Han gillar att lösa Kakuro och det är väldigt svårt att hitta sådana böcker. Vi har provat i lite olika bokaffärer här utan framgång. Så tänkte jag att om någon har det så måste det vara japanska Kinokunya och mycket riktigt - de hade två olika till och med. Det blev också en sallad till lunch på Ben´s. Anna var iväg till sin gamla arbetsplats F-Secure och lunchade med en arbetskompis, Pilvi.




På kvällen blev det sedan middag på Souled Out innan det var dags att gå hem och vinka farväl för den här gången. Det kommer att bli väldigt tyst hemma med tanke på att Fredrik också är bortrest.



Anna skickade sedan kort från flygplatsen där hon och "morfar" hann med en liten öl innan planet skulle gå. De har haft riktigt mysigt ihop på resan!



Fredrik skickade också lite livstecken idag. Det kom ett par bilder från hotellet han och hans kompisar bor på och det ser ju jättefint ut!



Första killresan han är iväg på så lite nervös känner man sig, men allt kommer förhoppningsvis att gå bra. Han har lovat sms varje dag och hittills har det ju fungerat fantastiskt :)