24 juli 2014

Trefoten och poker hos Enströms

Vaknade till en lika fin dag idag. Nu tror man ju snart att det är så här en svensk sommar är... Vi tog båten ut till Trefoten idag och träffade där på hela familjen Enström. Michi hade varit i stan idag på morgonen och träffat en gammal klasskamrat, Harry Landau, och passade sedan på att hämta upp Anders så att han kan vara på Rörtången några dagar. På kvällen kom han upp till oss på middag.


Efter middagen var vi sedan nerbjudna till Enströms på pokerkväll. Fredrik och Michi skulle möte Erik och Olof. Vi kunde beundra den här fina solnedgången bakom Brattön.



Det blev flera omgångar poker och hårda strider utspelades. Lite senare kom även Kjell ner och var med.



Själv satt jag med systrarna Anna och Ulrika och njöt av utsikten och trevligt sällskap med ett glas cava i handen. Livet skulle kunna vara sämre.



När man sitter så här så kan man inte förstå hur hemsk världen utanför är. Idag har Norge blivit terrorhotat och har högsta beredskap. Ett plan från Algerian Air har försvunnit och troligen störtat i en sandstorm och ett plan har störtat i Nigeria. Lite för många plan som ramlar ner just nu. Undrar vad som är på gång i Norge! De har en stor ungdomsturnering om några dagar, ungefär som Gothia Cup, och man får verkligen hoppas att ingen ger sig på barn och ungdomar!