15 december 2016

Till Bicester Village med Fredrik

Fredrik har önskat sig kläder i både julklapp och födelsedagspresent. Här i London krävs lite snyggare kläder när de går ut eller träffar företag på skolan och han var i desperat behov av lite kavajer, byxor och annat. Vi kom på att det bästa vore att åka ut till Bicester Village, en stor outlet som ligger 50 minuter med tåg från London i riktning mot Oxford. Bara roligt att åka tåg och få se lite mer av det engelska landskapet. Vi träffades vid tio på Marylebone Station för att ta tåget.




Det var väldigt skönt att åka en torsdag förmiddag för det var inte mycket folk där. Kan tänka mig att om man åker på helgen så är det helt hysteriskt! Det var juldekorerat överallt och de hade till och med en snömaskin så ibland kom det lite flingor och det kändes så fantastiskt juligt. Temat var stickat och det fanns garn och stickade kläder på det mesta. Till och med lyktstolparna hade stickade fodral på sig!



Shoppingen gick över förväntan. Här gick det att handla snygga kavajer på Hugo Boss och Ted Baker utan att svimma. När Fredrik tog på sig den första kavajen på Hugo Boss fick jag en liten tår i ögat. Helt plötsligt stod där en vuxen affärsman framför mig som såg så stilig ut!!! Min lille son - vart tog han vägen?



Affärer som Ralph Lauren, Tommy Hilfigher  och ett par till besöktes och kassarna blev allt fler. Kavajer, byxor, skor, boots, strumpor - han hittade allt han hade på sin lista. Vi hann också med en god lunch och vid fyra var det dags att ta tåget tillbaka och jag hade d[ en väldigt nöjd son!




Innan vi lämnade området var vi båda tvungna att stanna och ta kort på dessa renar med stickade kläder på sig. Lite roliga!




På kvällen var alla rätt sega. Anna kom hem till Fredrik efter jobbet och inspekterade inköpen, som fick godkänt. Vi beställde hem lite mat och slappade lite innan Anna och jag lämnade Fredrik. Han skulle fortsätta skicka in ansökningar till Spring Week, ett träningsprogram som olika investmentbanker har under våren. Han söker väl till knappt tio så vi hoppas det går vägen.




Michi skickade kort från Lerum där han satt med en tallrik Janssons, en öl och en liten snaps i sin ensamhet. Tror han längtar till oss här i London. Imorgon är det dags!