19 mars 2021

Sista helgen här på ett tag

Min bokinstagram får ibland lite förfrågningar om att recensera böcker. Inte så att jag får en bok utan bara att läsa på t.ex. Storytel. Det är ju bra för då kan man ärligt skriva vad man tycker. Just nu läser jag en sådan bok. Det innebär väl att de gillar min sida och det är ju kul :)


Fredag och helg och så skönt att slippa laga middag. Nu åkte vi tillbaka till Tokyo där det var lika gott som vanligt. Vi fick också kopiera ett recept på en väldigt god sås de har. Det tackar vi för!


För första gången sedan vi kom hit gick vi in och satte oss i mancaven. Det är ju roligare att sitta ute, men nu var det dags. Michi hällde noga upp en japansk gin med lite yozu tonic. 


Hemma i KL fick Thelma ta emot vår nya Nespresso. Man var tvungen att lämna ifrån sig sin gamla också eftersom den var anledningen till den stora rabatten.


En stund senare kom ännu ett paket från Nespresso. Det de försökte leverera under förra veckan när vi inte var hemma. Ett provrör med olika nya kapslar. Trevlig present! Nu vet vi att vi säkert får kaffe när vi kommer tillbaka till KL.


Det kom mail från AirAsia idag med texten URGENT i rubriken. Blev ju lite orolig för att de ställt in flygen igen, men tack och lov var det bara en timme senarelagt. Skönt! Det blev mycket telefon idag, men roligt att ha tid för det. Pratade med Marita, en kompis från KL, Kerstin och Bertil och sedan med barnen och pappa så klart. Roligt att se att alla verkar ha det bra!