12 mars 2019

En tur till 1 Utama

Var en sväng in till 1 Utama idag och när jag gick in så var det hundra vakter och band uppsatta så man inte fick gå överallt. Jag kom till en ingång där banden var och gick rakt in. De tyckte väl inte jag såg så farlig ut. Var tvungen att gå fram till en vakt och fråga vem de väntade på. Kanske premiärministrn igen? Nej, det var ett koreanskt pojkband. De är så populära här.


Gjorde mina ärenden och kom tillbaka till samma punkt igen. Nu hade bandet anlänt och det var tusentals tjejer som kantade varenda våning och bara gallskrek rakt ut så fort killarna rörde på sig. Tydligen är de väldigt kända, men koreanska pojkband är inte riktigt min specialitet. Fick ju ta ett par foton i alla fall så att jag kan kolla upp dem.


Var tvungen att ta ett foto på mitt gympass nu. Det börjar bli riktigt svårt. Armhävningar med en arm uppe på något högre. Vääääääldigt jobbigt!


Det gäller att tappa några kilon inför sommarens stora event när Fredrik går ut från universitetet. På Annas var det balklänning som gällde på kvällen...