04 april 2020

Lördagsmys med papsen

Idag lämnade jag huset och gav mig ut i Lerum. Första stoppet var fiskaffären där det inhandlades kräftor. Det blir skaldjur varje lördag när det är middag med pappa och jag njuter för fullt. Jag hade också lovat att åka till biblioteket. När jag parkerade vid Ica mittemot så fanns där en helt ny byggnad - Lerums Arena. Ny sporthall gissar jag. 


Det är alltid roligt att gå till biblioteket och verkligen en fantastisk serviceinrättning. Jag köper ju mycket böcker för att ta med till Malaysia, men här finns ju hur mycket som helst att låna. Nu lägger jag mina köpta böcker åt sidan och fokuserar här. Det blev tre böcker till pappa och lika många till mig.


Inne på biblioteket fanns det en rolig läsutmaning. Jag får väl se hur många jag lyckas kryssa i.


Smygfotade grannen idag som var ute med röjsåg. Det blev riktigt bra. De tog även ner en stor gren som i princip har legat mot vårt tak. Skönt att det blev fixat! 
  

Hann med en skön stund i vardagsrumssoffan med en av de nya böckerna. Helt underbart. Ett träningspass för armar hanns också med och sedan var det dags att fixa till sig inför middagen. Som alltid klänning på och dukat med levande ljus. Dags för en stund med papsen.



Michi var och handlade idag igen och utanför båda affärerna var det kösystem med stolar.  



Max 20 personer får vara inne i butiken samtidigt och man får max handla under 15 minuter. Detta för att folk inte skall behöva vänta hur länge som helst.


Michi har nu varit på promenad upp på berget också med grannen Nathan från England. Skönt med både lite sällskap och möjlighet till att gå ut och gå. Ett betydligt bättre liv än i KL. Det är ju ungefär som här i Sverige, fast med färre butiker öppna.