28 juli 2014

Bäckströms kommer på besök

Dags för ett besök till Ica Maxi i Kungälv igen. Känns som om man har klippkort där. De har dock allt så ibland är det bättre att åka ända dit istället för att handla i den lilla butiken i Kode. Många gäster = Mycket mat = Väldigt trevligt!


Så kom familjen Bäckströms inresande vid femtiden med Martin, Elisabeth och Marcus. De bodde i KL i flera år och vi har lyckats hålla kontakten. Nu var det ett tag sedan vi sågs sist. Det blev lite fika när de kom och en tur ner till klipporna för lite bad på västkusten.



Det blev sedan matlagning ihop och grillat till middag. Sandra var inte med denna gång då hon nu fått lägenhet och skall flytta hemifrån och det är lite renoveringar som görs som hon behövde ha koll på. Vi försökte övertala dem att komma till KL hela familjen nästa år, så vi hoppas på det!



På kvällen kom Erik E med Olof upp med pokerlådan under armen. Alla killar plus ett par av Fredriks tjejkompisar satte sig och spelade. Klockan var redan över tolv så både jag och Elisabeth tackade för oss och gick och lade oss. Alltid mycket som händer här...