23 januari 2016

Anna reser hem

Det blev en riktig tjejdag idag som tyvärr fick en lite dålig start. Vid midnatt fick vi reda på att det varit inbrott i en lägenhet i Verve Suites. Det trodde man inte kunde hända. Som tur är blev tjuven fasttagen nästan direkt och tjejen i lägenheten fick tillbaka alla sina saker. De hade brutit upp altandörren för att ta sig in i lägenheten, rotat igenom alla hennes saker och sedan gått ut genom entrédörren, helt iskalla.



Efter att ha varit och pratat med både management office och security kunde jag koppla av igen och Anna och jag gick iväg till You´nique Nails för lite manikyr och pedikyr. Otroligt skönt!



Efteråt blev det lunch i 1 Mont Kiara på en ny restaurant som serverar raw food.



Anna fick sedan packat klart och sagt hejdå till Thelma som ju är ledig över helgen. Nu är det långhelg, Thaipusam, så det är ledigt även på måndag.




Anna hade fixat fina foton som presenter hem och vi ville gärna ha några själva så vi åkte till fotoaffären i Plaza Damas. Här var hela gatan avstängd och det var en pop-up-marknad. Kul med sådana initiativ, värre med p-platser :)





Vi fick beställt fotona och de skulle ta 45 minuter att bli klara så vi passade på att äta lite middag på plats.




När vi kom hem igen var det bara lagom för Anna att stänga alla väskor och kvart i nio kom sedan hennes taxi. Det har varit så otroligt mysigt att ha barnen här och det känns faktiskt som om vi har hunnit med riktigt mycket. Extra roligt att vi kunde resa till Langkawi alla tre, bara synd att inte Michi kunde vara med också. Anna, stackarn, har ju flugit KLM först till Göteborg i julas och sedan till KL. Nu har hon fyra flyg innan hon är borta för KLM mellanlandar ju alltid i Amsterdam.


Det blev riktigt tomt när Anna också hade åkte. Thelma kommer inte förrän på tisdag och Michi först nästa söndag. Snyft!!!




Michi skickade massor av kort från Sverige och det ser helt fantastiskt ut!!! Vet inte när det var så snöigt sist. Det är väldigt vackert, men allt ser så annorlunda ut. Tala om att man får pulsa fram till huset...




Michi passade också på att åka hem och hälsa på Emma och Martin på vägen tillbaka från Rörtången.




Fredrik, som alltid gör väldigt snygga miner på sina selfies, skickade kort nu när han hade klippt sig.




För honom gäller bara att packa om. Ur med de varma kläderna och ner med alla skidkläder. Rai och Greg kommer hem och sover hos honom och Mateo ikväll och imorgon bär det av till Avoriaz för lite skidåkning. Tala om kontraster!!!