25 juni 2019

Plantor och middag med Anders

Michi och Anna jobbar den här veckan så det har bara varit jag och Fredrik hemma. Idag blev det plantering av blommmor som jag köpte igår. Det blir alltid så fint att få dem på plats.



Hade även hittat en rolig chiliplanta på Kungälvs Garden Center. Känns ju lite som om en bit av Asien kommit även till Rörtången.



På eftermiddagen åkte Fredrik och jag hem till Lerum. Där strålade vi samman med Anna och åkte sedan tillbaka och hämtade upp Michi. Nu var det middag med Anders som stod på schemat och vi åkte till hans favoritställe Tullen i Majorna. Så roligt för honom också att få träffa hela familjen.




Efter middagen åkte vi tillbaka till Lerum och stannade där över natten. Skönt för både Anna och Michi som skall jobba i morgon. Fredrik tycker också det är bättre eftersom vi har bredband och han ägnar ju mycket tid nu till att söka jobb.




När vi tittade på Rapport så var det ett inslag om vägarbetare. Vi var tvungna att frysa bilden för att fota. De använde Soft Touch-handskar. Roligt att få se!!!