09 mars 2014

Sista besök på Victoria market och sedan hem

I morse åkte ett gäng Sweor, med bland annat Helen, iväg till Sydney. Jag skulle dock tillbaka till KL idag och åt lite senare frukost med Gunilla. Hade med bilarna ner som Helen köpt till henne och det såg ju ut som en bra frukost.


Gunilla skulle sedan träffa sin son Daniel så jag gick till Victoria Market igen tillsammans med Maria Mellblom från Bangkok.



Det fanns mycket spännande på marknaden. De marknadsförde starkt "female pork". Är det bättre med kvinnligt än manligt fläskkött???



Hittade fantastiska ostdiskar där det givetvis blev en del inköp.



Fick bland annat tag på lite ostar från Tasmanien samt camembert gjord på getmjölk. Intressant!



Vi träffade också på dessa fyra goa tjejer från Perth. Therese, Catharina, Lisa och Charlotta.



Tog senare taxi till flygplatsen med Maria. Vi kom med i en större taxi tillsammans med två brittiska par. När vi åkt en stund kom den ene mannen på att han glömt sin ryggsäck med alla viktiga grejer i på hotellet. Tillbaka igen och lite lätt stressade. Som tur var fanns ryggsäcken kvar och vi kom fram till flygplatsen i tid. Det kändes väl sådär att sätta sig på ett Malaysian Airlinesplan idag även om det antagligen var säkrare än någonsin tidigare. Fortfarande inga nyheter om planet - inga delar hittade i havet, det är bara borta. Så konstigt!!! Det var i alla fall skönt att landa i KL igen och komma hem till familjen.