12 augusti 2014

Första dagen i KL

Idag var det dags för Fredrik att börja skolan. Själv var jag död på morgonen med tanke på de sex timmarna som är i tidsskillnad så jag låg och sov ända fram till halvtio. Väldigt skönt! Dagen ägnades sedan åt att gå igenom 50 cm post och mängder med mail. Skönt att få gjort allt sånt här direkt så att man är ikapp. Nu kör Swea och mycket annat igång så det är väl bra om man är i fas.

Tog en liten promenad upp till kontoret för att hälsa på alla killarna, men det var bara Andreas på plats. Inte så bara kanske, men de andra fyra skulle inte börja förrän vid sex då internet låg nere idag på grund av att Time gör en uppdatering och service.

Fredrik och jag fick en middag tillsammans innan han smet upp och började skriva en uppsats i företagsekonomi. Nu kör den tuffaste terminen igång och han verkar känna samma som jag - det är lika bra att vara med från start.

Anna och jag fick en liten tjejstund med ost och vin uppe hos henne. Ringde och gratulerade Angelika som fyllde år idag också. Resa till Singapore är bokad fredag till söndag för mig och Anna. Michi och jag åker verkligen omlott nu. Jag var i Sverige en vecka längre än honom, när jag landade i KL var han på väg till Shanghai och när han kommer hit har jag åkt till Singapore. På söndag har vi en date i alla fall :)