28 mars 2013

Sista dagen i KL för Anna denna gång

Imorse åkte Anna och Fredrik iväg till JPJ där Anna skulle fixa ett nytt internationellt körkort. Det räcker ett år och hennes gamla går ut i maj. Nu har hon fram till mars 2014 och kan köra även utanför Malaysia. Både Michi och Anna var hemma och packade och klockan sju träffades vi alla fyra på kontoret för en darttävling. Riktigt kul!


När tävlingen var klar åkte vi till Bangsar Shopping Centre för att äta middag på Pressroom. Vi handlade även lite ost att ta på balkongen när vi kom hem. Jag blev lite imponerad av denna skylt som satt utanför Jason´s - mataffären i BSC. Det var säkert 40 varor som kunder hade önskat med kommentarer hur läget var för varje vara. Om det gick att importera, om de funderade på att ta in det osv.


Pressroom var ju lika gott som vanligt och det var roligt att komma dit hela familjen .Så fick vi ett fint kort på våra barn också.



Krishna, som är hovmästare där, kom och gav Anna en flaska fin att ta med till London och önskade henne lycka till med det fortsatt pluggandet. Pressroom skulle kunna användas som ett skolexempel på hur man är service minded och hur man tar hand om gäster för att få dem att komma tillbaka om och om igen!

Under dagen hade Tobbe ringt och sagt att även morgonens plan var inställt. Med tanke på att Michi, Tobbe och några till skulle sticka vid tretiden imorgon bitti på fiskeresa så innebar det en del problem... Till slut blev Tobbe i alla fall lovad plats på Jordan Airlines via Dubai och skall landa vid fyra imorgon eftermiddag på KLIA. Michi har fixat så att Jeffrey, vår taxichaufför vi alltid använder, hämtar honom där och kör honom till Romping, en färd på tre timmar. Det går ju bara inte, tänker man som svensk med svenska taxipriser, men här kostar den färden 400 rm, dvs 800 kronor. Det är väl ok för att komma med på fiskeresan!

Hemma blev det mousserande vin på balkongen och lite ost och en sista mysstund tillsammans innan både Michi och Anna åker imorgon bitti. Nu vill man bara suga ut det sista. Anna ser vi inte förrän till sommaren och då bara några dagar eftersom hon skall till Spanien och jobba. Det gäller att njuta av att vara alla fyra så länge man kan.