22 december 2021

Tillbaka till London igen

Så var det dags att resa igen. Det blir några dagar på varje ställe och mängder med test. Man är glad för varje test som är negativt...


Det hade snöat under natten. Vi åkte via pappa och sade hejdå för denna gång.


Vi var på Landvetter nästan tre timmar innan flyget och det var superlånga köer redan. Jag gick fram till en tom disk och berättade att vi redan hade boardingkort. Det var knappt att han trodde mig. Då kan du komma fram direkt, sade han. Så skönt att passera hela kön och ha nytta av det nedlagda arbetet innan.


Väl framme på Heathrow fick vi vänta på vårt bagage i säkert trekvart. Vi hann bli rejält nervösa med tanke på kräftorna och alla annan mat som fanns i väskorna. När de äntligen kom drog vi en lättnadens suck. Det blev till att snabbt få in allt i kylskåpet och packa upp väskorna. Våra utemöbler hade kommit också och stora lådor stod i vardagsrummet. Soffor och stolar var klara och bars ut, men bordet fick monteras ihop.


Till middagen fick vi användning av vår stora champagneskål, även om den fylldes med öl.


Innan middagen fick vi öppna ett paket vi fått med från Helene till Anna. Det visade sig vara till oss och innehöll bingolotter. Vi fick oss ett gott skratt och blev alldeles rörda över hur alla fixar. Då kör vi på med traditionen ett år till. Hur kul som helst :)


Alla var överlyckliga över att det gått så bra med kräftorna. De var hur fina som helst!


Ännu mysigare var det så klart att få samlas hela familjen. Inget går upp mot detta!


Det blev en fantastisk kväll. Även om det känns trist att inte fira jul i Lerum så är det ju hur mysigt och bra som helst att få fira där barnen är. Så roligt att vara samlade alla fem i några dagar nu. Fredriks resa till Frankrike över nyår har blivit inställd så han kommer att vara kvar i England och köra lite AirBnB här istället, medan vi förhoppningsvis reser till Maldiverna den 27 december. Hans hotell i Frankrike hade inget reseskydd och han var rädd att förlora alla pengar, då han hade bokat och inte fått pengar av sina kompisar ännu. Hotellet var dock vänliga och gav honom en voucher istället. Nu kanske det blir en familjeresa nästa år över nyår till Chamonix istället. Inte fel att se fram emot.