10 september 2012

Dags att lämna London och återvända till KL

Anna och jag träffades i morse på Costa Café på Baker Street för att äta lite frukost och få en liten stund tillsammans innan jag åker och hon stannar kvar. Vi hade hört att Costa skulle vara bättre än Starbucks. Vet inte om det var bättre, men fullt jämförbart i alla fall. Vi fick fina fönsterplatser och kunde spana på alla som gick förbi utanför.




Efter frukosten följde jag med Anna tillbaka till skolan så vi kunde sitta och prata lite till. En liten stund senare ringde Nur, som också skall börja på skolan och som just anlänt med sina föräldrar. Hon kom för att få en rundvisning av den nu mer erfarna Anna. När Nur kom passade det rätt bra att Anna och jag sade hejdå och med en liten tår i ögonvrårna kramade vi om varandra med vetskapen att vi nu inte ses på tre månader.


Jag traskade hem till hotellet och stängde mina väskor. Gick sedan och satte mig på Starbucks i en dryg timme där jag åtminstone hade wifi. Kunde inte stanna på hotellet efter klockan 11. Vid 13-tiden kom den lilla Heathrow-shuttlen och hämtade mig och vid två var jag på terminal 4. Jag kan inte säga att jag blev särskilt imponerad av flygplatsen trots att man är i en av världens storstäder. Ingen lounge, inget wifi, inga vagnar att köra handbagaget på...

Klockan fem lyfte så mitt plan och efter en fantastisk sommar i Sverige och en jättemysig vecka med Anna i London är det nu dags att återvända till mina killar som jag inte träffat på hela fem veckor. Nu skall det bli gott att komma hem till dem igen!