09 augusti 2021

Vi tävlar mot varandra i bowling

Vi vaknade till trevliga nyheter med ett mail som sade att vårt visum blivit godkänt. Skönt! Det är fortfarande lite pappersexercis och ett nytt pass som behövs, men det viktigaste är klart!


Vid lunch gick vi ut med Pluto. Det känns skönt att kunna hjälpa våra arbetande ungdomar lite och vi gillar ju att gå ut och gå. Pluto ser på oss med skräck i blicken och inser att det blir långpromenad. Efteråt gick jag till kakelaffären då jag inte hört något och kaklet skulle ha kommit i fredags. Det visade sig vara försenat, men skall komma imorgon eller senast onsdag. Vandrade vidare till NHS där jag lämnade in kopior på våra Covidvaccin så att de registreras hos dem. Förhoppningsvis kan vi sedan få NHS covidpass. När jag kom hem hade Michi satt ihop stol nummer två.


Pluto kom hem en stund till oss när Anna och Erik skulle spela tennis. Han älskar sin and. Pälsen har börjat bli lite ljusare på öronen. Hans pappa var tydligen lite silverfärgad och det börjar visa sig nu.


På kvällen gick vi iväg på bowlingkurs. För Michi var det gång nummer två och för mig gång nummer ett efter den katastrofala introduktionen förra söndagen. Denna gång gick det dock betydligt bättre. Michi och jag var i en egen grupp med två tränare och fick spela match som slutade 10-10. Kul att vi var så jämna. 


Jag fotade av kloten jag fick låna idag så att jag vet vilken vikt jag skall ha.


Karine skickade foton från Nederländerna idag och Fredrik ser ut att ha det bra. Så skönt!


Michi åt affärsmiddag med en engelsman idag så jag traskade hem själv från bowlingen. Det blev bara en kaffe och en macka till middag i sällskap av en god bok. Så skönt med några timmar för sig själv ibland. Vi har ju varit tillsammans 24/7 nästan sedan september så man behöver lite egentid. Sedan är det roligt att ses igen.