05 juni 2016

Dags för lite sommarlov i Sverige

Landade från Langkawi vid halvtvå idag och åkte direkt hem för att packa. Skönt att ha gjort så mycket innan. Förr reste man med en väska på 20 kilo och nu när jag får ha två väskor på 23 kilo så blir det ändå fullt. Konstigt...



Lite senare på eftermiddagen åkte Michi och jag bort till familjen Soares. Amanda hade tyvärr inte kommit hem från Bali så vi lämnade tillbaka hennes skor jag lånat och sade hejdå till Roberto och Raquel som nu flyttar till Canada när vi är borta. Lilla Blossom var med. Jag fick ett par Havaianas i present som de köpt i Brasilien :)



Halvåtta kom taxin och det var dags för mig att pussa Michi hejdå och resa mot Sverige. Längtar efter att komma hem nu till pappa, Helene och vänner.



Kom till flygplatsen i god tid och hann ta en liten öl innan det var dags att kliva på planet för den 12 timmar långa färden till Amsterdam. 




I London var Fredrik tillbaka från Southampton och träffade Helene, Thomas, Victor och Nicole för vid Buckingham Palace. Sedan blev det en heldag med familjen Nilson och Anna slöt upp på kvällen. Första ölen med den numera 18-årige kusinen :)




Imorgon skall de komma hem och kolla Fredriks lägenhet också. Kul att de får se hur båda barnen bor. De har bott hemma hos Anna och Anna har bott hos Nur.