27 oktober 2017

En dag på stan och Coya på kvällen

Fredrik och jag var ute och handlade lite extra juice till frukosten och jag passade då på att ta ett foto på hans ena ingång. Baker Street ligger max 100 meter åt höger.


Efter frukosten tog Fredrik, Michi och jag en promenad. Vi gick bland annat förbi min favoritbokhandel på Marylebone High Street.


Vi stannade och tog en fika på ett kafé som påminde om Alice i Underlandet. Fredrik hade hört talas om det tidigare och så råkade vi gå förbi det. Tror det hette Daisy Green och låg på 20, Seymour Street.


Passerade även den här spännande skylten nära Fredriks lägenhet. Ifall man blev sugen på ett snabbt bröllop.


Fredrik hade lektion i skolan på eftermiddagen så Michi och jag köpte med oss var sin Subway och en baguette och gick till Regent´s Park. Där blev det lite lunch först och sedan fågelmatning...




Vi promenerade förbi Regent´s, skolan där Anna gick. Vad många minnen vi har från London.


På kvällen gick vi på en peruviansk restaurang vid namn Coya som låg på 118 Piccadilly i Mayfair. ett helt nytt kök att prova. 


Vi startade med olika cevice, rätter med rå fisk, som Fredrik bokade. Han hade varit här en gång tidigare och visste vad som var gott.


Det kom också in små mini-tacos. Mycket goda.


Tre tog kött till varmrätt och Fredrik provade tigerräkor. Allt var riktigt bra. Kul att prova ett nytt ställe även om det var lite i dyraste laget. Nu firade vi Michis födelsedag så det fick det vara värt.