17 juni 2019

Lunchdate med Fredrik och hem till Lerum

Anna åkte till jobbet tidigt och jag packade ihop mina saker. Idag var det dags att resa tillbaka till Sverige, men först skulle jag åka och träffa Fredrik. Han kom hem från Portugal igår och skulle ha landat vid elva. Istället blev flyget så försenat så han var inte hemma i lägenheten förrän halvsju i morse. Det var en trött kille jag mötte klockan elva på Baker Street.


Jag var uppe i lägenheten och lämnade min väska och sedan gick vi ut för att äta något. Fredrik hade sett en ny restaurang med crepes nästan mitt emot hans hus som han ville prova. Vi fick några mysiga timmar ihop och jag fick se mängder med kort från hans resa. Så roligt att se alla hans kompisar och vad de hittar på.


Vid två lämnade jag honom och jag gissar att han stöp i säng en stund till. När jag satt på Heathrow Express plingade det till i telefonen och jag fick meddelande från KLM att mitt flyg var inställt till Amsterdam. Underbart! Väl ute på Heathrow gick jag till KLM på terminal 4 och hade då blivit ombokad med SAS. Fick ta tåget tillbaka till terminal 2. Nu skulle färden gå via Köpenhamn. När jag väl kommer till gaten så får jag inte ta med mitt handbagage ombord. Det vägde 11,3 kg och med KLM får man ha 12. Med SAS får man dock bara ha 8. Hade saker i som jag inte kunder skicka. Hade SAS några plastpåsar eller något att bära i???? Nej. Var så irriterad. Flyget var sedan nästan 40 minuter försenat så jag fick springa som en galning genom Köpenhamns flygplats, men hann precis. Var väldigt fundersam på om mitt bagage skulle komma med, men som tur var så fick jag det på Landvetter.


Nu återstår att se hur det går med mina flygpoäng. Vill ju gärna behålla min nivå och då kan inte två flyg försvinna. Michi hämtade upp mig på Landvetter. så det var skönt! Nu blir det till att stanna hemma ett tag!