05 april 2014

En busig sjöstjärna ställer till det

Idag har vi haft lite halvkris med vårt akvarium. Häromdagen hade vår sjöstjärna krupit in i röret där vattnet skall åka ut. Det betydde att akvariet fylldes på, men tömdes inte och rätt som det var började det rinna över. Thelma såg det precis och hann stänga av allt och pilla ut sjöstjärnan. Tror ni inte att den lilla eländiga sjöstjärnan nu tagit sig tillbaka in i röret och det bara forsade ut vatten. Inte bra! Detta hade dessutom gjort att det skvätt vatten på kontakter och lampor så hela akvariet var nu strömförande...


Vi fick snabbt kalla hit akvariekillarna som bytte kontakter, lampan måste bytas och sjöstjärnan fick flytta ner under akvariet, stackarn. Nu skall det väl fungera framöver i alla fall. Tur att vi var hemma. Trägolvet har tyvärr blivit lite fult.


Stack iväg på Bodyjam på Fitness First här i Mont Kiara. Det var lika kul som på Langkawi! När jag kom hem hade Claudia kommit. Hon och Fredrik åkte iväg och köpte glass och jag tror nästan att de tycker att kolsyreisen de får med är roligast :)


Jag åkte senare iväg och kollade ett ställe där jag eventuellt skall ha min födelsedagsmiddag. Väntar nu på menyer och priser. Det såg i alla fall väldigt fint ut!


Fredrik, Claudia och jag skulle sedan kolla på film på kvällen. Det var American Hustle som stod på listan. Så dålig!!! Det är inte ofta jag går från en film, men efter 40 minuter kändes den som om den inte ens startat så jag gav upp.


Vi mumsade i oss lite pizza och hade det mysigt i alla fall. Nu är det bara en dryg vecka tills Michi kommer hem. Nu har han varit borta lääääääänge!