22 juni 2011

Vi firar Victor och mig

På måndag kväll hade vi lite middag med familjen och firade Victor och mig som båda fyllt år i maj. Helene, Thomas, Victor, Nicole och pappa kom ner.

För att göra det lite enkelt hade jag beställt en smörgåstårta på Ica Kvantum och vi skrattade gott för det var den största smörgåstårta jag någonsin hade sett. Vi åt så mycket vi orkade och ändå var nästan halva kvar.

Den var i dessutom väldigt god med massor av räkor och lax.

Efter middagen blev det lite paketöppning. Från pappa hade jag redan fått en väska när vi var i Beijing och nu fick jag ett fint Desiguallinne av Helene med familj. Till Victor hade vi köpt ett par böcker och ett par tröjor. Anna och Fredrik hade köpt ett iTuneskort så att han kan köpa appar till sin nya iPad.

Anna och Nicole fick bara titta på...

En jättemysig kväll med alla kusinerna. Alltid lika roligt!

Städning av landet

På söndag morgon dök Eva och Elisabet upp hemma hos oss strax efter tio för att hämta Cicci och resa tillbaka till Stockholm. Anna och Cicci har haft fyra fantastiskt roliga dagar och det är så kul att se hur bra kompisar de är. Anna var deppig förra sommaren när så många av tjejerna flyttade och man ser hur mycket de har längtat efter varandra!

Lite senare på dagen åkte Anna, Fredrik och jag ut till Rörtången för att städa ur huset. Skönt att ha det fixat när vi kommer ut på torsdag med all packning. Jag dammade och Anna dammsög och huset är litet så det tog nog inte ens en timme innan det var klart. Huset kändes mycket bättre i år efter det att vi satt in en luftkonditioneringsmaskin som både kan värma, kyla och avfukta.

Var över och pratade med Birgitta om midsommar och fikade sedan hos Marie. Vi gick också över till Fredriks kompis Sanna och kollade på deras tre små kattungar som var hur söta som helst! På kvällen köpte vi pizza från Capri och tittade på film.