19 augusti 2013

Djungelvandring och resa hem för mig

Hela resan har vi pratat om Michis djungelvandring på fyra timmar när han var här med sin norske kompis Ingvar så vi blev alla lite sugna på att gå ut en sväng. Vår vandring skulle bli upp på toppen av kullen på andra sidan vägen från vårt hus, en knapp halvtimme en väg. Innan vi gav oss iväg åkte Michi och jag iväg till sjukhuset här så att de kunde kolla i hans hals för det kändes fortfarande som något satt kvar, men de kunde inte se något. Han får kolla i KL när han kommer tillbaka.

Vi skrattade gott när Norma och Fredde kom ut iklädda sina djungelkläder. Norma är för söt och är förberedd för alla eventualiteter som kan hända överallt och närsomhelst. Grymt organiserad!


Vägen såg fin ut när vi startade förutom att lite vildhundar skymtade på håll.


Snabbt visade det sig dock att de kraftiga regn, som bland annat orsakat jordskred bakom vårt hus, hade gått hårt åt vägen och den var nästan bortregnad på sina ställen och stora träd låg över vägen.



Det är mäktiga träd som finns inne i djungeln. Enormt stora!


Vägen upp var ganska jobbig efter regnet. Vi fick passa oss för lösa stenar, klättra över träd och hoppa över klyftor i vägen. När vi kom upp var det ändå mödan värt för utsikten var fantastisk.




Det var verkligen svårt att ta sig fram ibland. När man går ner är det ju också lite lurigare med lösa stenar. Vaqr tvungen att fota på ett ställe där man knappt såg vägen på grund av alla nerfallna träd.


Väl hemma igen var vi rätt hungriga och beställde pizza för hemleverans. Det funkade bra och vi fick i oss lite mat innan det var dags att packa och Michi körde mig till flygplatsen för resa hem. Det var mysigt att komma hem till Fredrik igen. Plockade fram mitt Kumihimo sedan och började göra lite armband för den nya säsongen. Kul att komma igång igen.