13 september 2019

Till Langkawi och frisk luft

Nivåerna på den dåliga luften i KL låg idag på 214. Det motsvarar ungefär att röka 15 cigaretter om dagen om man andas in det under en dag. Inte så jättehälsosamt...



Fick bilder från Marie idag på Rörtången. Michi har ju haft en stor skänk som han fick från sin farmor. Den tar stor plats och har inte varit så jättesnygg. Jag pratade med Marie i somras, då hon är så duktig på att måla och marmorera, och hon lovade att ta sig an den.




Så här fin blev den när hon var klar. Helt otroligt vad duktig hon är. Tala om att det blev som en helt ny möbel!






Jag tog Air Asia upp till Langkawi vid tvåtiden och när jag kom fram till huset vid halvfyra dröjde det inte många minuter innan min kompis dök upp. Skönt att veta att man har lite sällskap nu när Michi är i Sverige.



Min moster Kerstin ville gärna ha en grön väska så nu har jag äntligen satt igång med att virka den. Nu har jag ju nästan en hel vecka här uppe så jag skall väl komma en bit på väg!




Har bokat biljett hem till KL först nästa måndag. Tror aldrig jag har varit här så länge. Har lite att fixa med elektriker, wifi och lite annat så det blir skönt att inte bara ha en helg på sig.