18 juni 2016

Träff med Bärbel och Madeleine

Fredrik och jag hade idag stämt träff med Bärbel. Mateo skulle träffa sin faster, som helt otroligt nog bor i Göteborg, men är från Ecuador. Fredrik och jag hämtade Bärbel vid tolv och åkte ner till ett konstcafë nära Älvsborgsbron.


När vi släppt av Bärbel igen åkte vi snabbt ner till stan för att köpa en stor bag som killarna kan forsla tält och stolar i när de åker till festivalen. Stadium har jättestora som nästan inte kostar någonting.


Vi åkte sedan snabbt vidare till nästa träff, som var med Madeleine i Haga. Vi gick till Husaren och mumsade i oss räkmackor. Så kul att ses igen!!!


Lagom till när vi var klara i stan slog vi en signal till Mateo och han var precis tillbaka hemma hos sin faster igen efter utflykt till bland annat Feskekörkan. Vi hämtade upp honom och Fredrik körde oss tryggt hem. På kvällen blev det lite skaldjursfrossa igen.


Fredrik var väldigt nöjd med sina goda mackor han gjorde...


Michi och Tobbe provade den nya fiskrestaurangen vi tittade på sist. Det hade varit bra, sedan åkte de in till stan och tittade på den nyrenoverade marinan som var jättefin!



Fredrik och Mateo fick för sig att gå ut och bära stenar igen klockan tio på kvällen för att slippa göra klart det i morgon. Elliott kom förbi en stund också och det var riktigt kul att säga hej dill honom igen. Han har haft ett sabbatsår och bland annat jobbat med lite olika saker i Whistler i Canada. De är med om mycket våra barn...