12 juni 2013

Hemma i Sverige och skolavslutning på Aspenäs

Fy vilken jobbig flygresa det blev hem och jag är ändå inte flygrädd. Första sex timmarna var så skakiga att till och med personalen blev tillsagd att spänna fast sig stora delar av tiden. Vid ett tillfälle gick 5-6 personer ur personalen fram och såg ut att prata med piloterna så man undrade vad som var på gång. Att sedan tv-systemet inte funkade och inte lamporna heller gjorde ju inte att man uppfattade situationen bättre. Tack och lov lyckades KLM flyga ikapp förseningen i alla fall så jag landade klockan sex i Amsterdam och fick snabba mig igenom till nästa plan. På Landvetter kom mina väskor direkt så det slutade ju bra. Utanför stod Anna och pappa och väntade och det var så mysigt att se dem igen. Anna fixade sedan god frukost så fort vi kom hem.


På eftermiddagen promenerade vi tillsammans med pappa ner till Aspenässkolan för att titta på Nicoles sista avslutning där. Hon var dessutom konfrencier tillsammans med två andra elever ur femman. Nu är Aspenäs ett avslutat kapitel och till och med Nicole skall börja på högstadieskolan.


Som vanligt fick femmorna uppträda med ett par danser och Nicole hade varit med och gjort den första.


Här är delar av släkten samlade: Jag, Anna, pappa, Helene och Victor.


Hemma igen fixade Anna middag till oss och jag kunde ägna mig åt att packa upp.


Det blev baconinlindad kycklingfile med en jättegod röra till på grekisk yoghyrt, bladspenat, vitlök och fetaost. Hon har blivit riktigt duktig på att laga mat nu :)


Halvtio klarade jag inte av tidsskillnaden längre utan stupade i säng och slocknade direkt. Så mysigt att vara här igen!